Dit ben ik

 

Ik ben Welmoed Bron en ik woon met mijn man en kinderen in het mooie Zutphen.

In het dagelijks leven ben ik doktersassistente en ik geniet erg van dit mooie vak. 

 

Waarom ben ik de hoortraining gaan geven?

 

Het is allemaal begonnen met de leerproblemen van mijn oudste zoon. Als ouder heb ik jaren machteloos moeten toezien hoe hij overprikkeld uit school kwam. 

Hij was altijd al snel moe, maar kwam nu ook met hoofdpijn uit school. 

In de klas had hij enorme concentratieproblemen en een trage verwerkingssnelheid. Ook had hij altijd het gevoel achter de feiten aan te lopen. Hierdoor was hij enorm gefrustreerd dat het allemaal niet lukte.

 

En toen kwam de Benaudira hoortraining op ons pad.

Het is heel bijzonder om te zien wat er toen gebeurde. Onze zoon kreeg een rust over zich omdat hij steeds beter geluid kon plaatsen, hij kreeg zelfvertrouwen, zijn energieniveau en zelfs zijn verwerkingssnelheid steeg. Hierdoor ging het op school niet alleen makkelijker maar kreeg hij meer lol in het leven.

 

Als moeder en doktersassistente raakte ik gefascineerd door de metamorfose die ik zag.